Kundanpassningar


Vi öppnar möjligheter....

Hela vårt produktionsupplägg är optimalt anpassat för en flexibel och kundanpassad produktion av kyl, frys - och värmeenheter i rostfritt.

Vi har en hantverksskicklig personalstab med lång erfarenhet av "skräddarsydda" lösningar.

Att enkelt beskriva alla möjligheter som ryms inom vår kompetens är inte lätt, bilderna kanske ger en bättre uppfattning om vad vi kan klara av.

Men framför allt kontakta oss om Era speciella behov, vi har med stor sannolikhet lösningarna till det Ni söker.

Korvbänk

 • Korvbänk. Vi har levererat hundratals korvmoduler till olika bensinbolag.
Diskarna är testade och utvärderade av kunden eftersom korrekta temperaturer är viktigt.
Vi utför korvmodulera för såväl centralkyla som plugg-in. » Zooma ->

  Korvbänk. Vi har levererat hundratals korvmoduler till olika bensinbolag. Diskarna är testade och utvärderade av kunden eftersom korrekta temperaturer är viktigt. Vi utför korvmodulera för såväl centralkyla som plugg-in.

 • Hamburgerbänk. I Norge var de först med att servera stekta hamburgare i bensinmacken. Stekprocessen förutsätter att man utgår från en fryst hamburgare. Detta är en specialtillverkad bänk där det finns en anpassad frysbänksavdelning, neutral låda för bröd samt en kyld avdelning. » Zooma ->

  Hamburgerbänk. I Norge var de först med att servera stekta hamburgare i bensinmacken. Stekprocessen förutsätter att man utgår från en fryst hamburgare. Detta är en specialtillverkad bänk där det finns en anpassad frysbänksavdelning, neutral låda för bröd samt en kyld avdelning.

 • Pizzadisk. Denna disk är speciellt framtagen till en hämt-pizzakjedja i Norge. Ett 90-tal diskar av denna typ finns utplacerade över hela landet. » Zooma ->

  Pizzadisk. Denna disk är speciellt framtagen till en hämt-pizzakjedja i Norge. Ett 90-tal diskar av denna typ finns utplacerade över hela landet.

 • Värmemonter. Värmemonter för pizza. Levereras bland annat till Norsk hämt-pizza-kjedja. » Zooma ->

  Värmemonter. Värmemonter för pizza. Levereras bland annat till Norsk hämt-pizza-kjedja.

 • Exponeringsmonter X2000 - översikt. Vi har gjort anpassade exponeringsmontrar samt kylt skåputrymme till renoveringsprogrammet på SJ:s X2000. Vi gör den kylda utrustningen till alla dessa tågs buffévagnar. Ett 35-tal tågsätt. » Zooma ->

  Exponeringsmonter X2000 - översikt. Vi har gjort anpassade exponeringsmontrar samt kylt skåputrymme till renoveringsprogrammet på SJ:s X2000. Vi gör den kylda utrustningen till alla dessa tågs buffévagnar. Ett 35-tal tågsätt.

 • Fiskdisk ICA Maxi Enköping. Visar en fiskavdelning där vi levererat de rostfria kyldiskarna. Dessa var specifierade av en butiksdesigner. Diskarna finns både för att isa fisken samt luftforcerad kyla. » Zooma ->

  Fiskdisk ICA Maxi Enköping. Visar en fiskavdelning där vi levererat de rostfria kyldiskarna. Dessa var specifierade av en butiksdesigner. Diskarna finns både för att isa fisken samt luftforcerad kyla.